Om Oss

KLUBBENS HISTORIE
Dagens klubb, Selvforsvarsakademiet Groruddalen, ble startet høsten 2004 under navnet KMA Furuset av Trond Wetter. Vi var da den andre Krav Maga klubben som startet opp i Oslo. På den tiden leide vi plass i lokalene til Furuset Sportssenter som lå rett ved Furuset Skole. I begynnelsen var vi en gjeng på ca. 20 medlemmer.

2007 flyttet vi til Lutvannskole. Vi byttet navn til KMA Oslo Øst. Klubben vokste og vi fylte etterhvert opp lokalet vi leide. Trond var fortsatt enslig instruktør, men fikk snart hjelp av Maciej Alwin, først som hjelpeinstruktør og etterhvert instruktør. Fasilitetene på Lutvannskole var veldig bra, og uteområdene ble flittig brukt sommer som vinter.

Som følge av at klubben vokste, ble vi nødt til å se oss om etter større lokale. Trond og Maciej startet Black Box Gym i 2009, et senter som hadde Krav Maga og CrossFit som treningstilbud. Navnet på klubben ble forandret til BBG Krav Maga. Med eget lokale ble hverdagen og fleksibiliteten mye bedre. Lokalet lå rett bak utleveringslokalet til IKEA på Furuset. Der fikk vi bli i ett og et halvt år så ble det ny flytting. Det ble til vår nåværende adresse i Prof. Birkelandsvei 32. Her har vi en kampsport sal på 150m2 og store varierte ute-fasiliteter. Vi har fortsatt medlemmer som trener hos oss siden starten høsten 2004. Miljøet vårt er hyggelig og inkluderende, så folk blir hos oss lenge.

Etter fem år som BBG Krav Maga følte vi behovet for å få igjen vår egen identitet som Krav Magaklubb. Så beslutningen om å bytte navn til Krav Maga Oslo var veldig lett. Vi deler fortsatt lokale, og er en del av BBG, men nå med klare skillelinjer.

I september 2016 valgte Trond og Maciej å selge Black Box Gym og etablerte Selvforsvarsakademiet Groruddalen sammen med flere andre. Klubben utvidet tilbudet sitt med blant annet Muay Thai, BJJ, yoga og trening for barn.
Selvforsvarsakademiet Groruddalen er i dag en klubb med ca. 50 medlemmer fra hele stor Oslo. Vi har et veldig godt miljø og tett oppfølging på den enkelte medlem. Medlemmene våre er i alderen 6 - 60 år, så her er det plass for alle.

VISJON
Hos Selvforsvarsakademiet i Groruddalen står medlemmene i fokus. Vi streber etter å lage gode og trygge rammer slik at det enkelte medlemmet kan få utvikle seg, uansett hva målet er. Vi tror at et godt sosialt miljø både mellom trenere og medlemmer og mellom medlemmene vil skape trygge rammer. Vi jobber kontinuerlig med å skape en kultur hvor vi tar vare på hverandre og heier hverandre frem. Hos oss er det ingen innbytterbenk eller andre krav – alle skal med.

For oss er det viktig at våre instruktører og trenere trives i rollen og at de klarer å formidle kunnskapen sin på en lettfattelig og pedagogisk god måte. Derfor er vi meget selektive i valget av trenere og instruktører.

Selvforsvarsakademiets mål er at du skal glede deg til neste trening.

Velkommen til oss

Tren GRATIS i en uke!

Forandringer skjer her.

Lei av dine vanlige treningsrutiner? Vi også.

Lær noe nyttig mens du trener og treningshverdagen din blir helt anderledes. Kom til oss å opplev gleden av et meningsfyllt treningsfellesskap. Du kan trene uforpliktende og GRATIS hos oss en hel uke før du melder deg inn!